search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:27
MENU CLOSE

Ψυχώ: Την αποκεφάλισε όπως στην ταινία «Se7en» (Photos, Video)

21.03.2018 14:28
Ψυχώ: Την αποκεφάλισε όπως στην ταινία «Se7en» (Photos, Video) - Media

 

Ξεπερνούν κάθε αρρωστημένη φαντασία οι ομολογίες του Δανού εφευρέτη Πέτερ Μάντσεν, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι δολοφόνησε και διαμέλησε την Σουηδή δημοσιογράφο Κιμ Βαλ, μέσα στο υποβρύχιο που ο ίδιος είχε κατασκευάσει.

Ο Μάντσεν, ο οποίος αρχικά είχε αρνηθεί το στυγερό του έγκλημα και στη συνέχεια είχε αποδώσει το θάνατο της 30χρονη δημοσιογράφου σε δυστύχημα, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς επιχείρησε να ξεφορτωθεί το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Μάλιστα, σε μια εφιαλτική ομολογία, ο Μάντσεν παραδέχθηκε ότι όταν αποκεφάλιζε το πτώμα της Βαλ είχε στο μυαλό του την περίφημη ταινία «Se7ev» του Ντέιβιντ Φίντσερ με τον Μπραντ Πιτ, τον Μόργκαν Φρίμαν και τον Κέβιν Σπέισι.

Ο Μάντσεν είπε στην αστυνομία ότι στο μυαλό του βρισκόταν η τελευταία σκηνή της ταινίας, όπου αποκαλύπτεται ότι ο ψυχωτικός δολοφόνος (Σπέισι) έχει αποκεφαλίσει τη γυναίκα του ενός αστυνομικού (Πιτ) και έχει βάλει το κομμένο κεφάλι σε ένα κουτί, προκαλώντας τον να το ανοίξει.

Στη δίκη του Μάντσεν αποκαλύφθηκε ότι ο 47χρονος χτύπησε με μαχαίρι περίπου 14 φορές το πτώμα της άτυχης Βαλ στα γεννητικά όργανα, ενώ στο δικαστήριο προβλήθηκαν και βίντεο με βασανιστήρια που βρέθηκαν στον υπολογιστή του Μάντσεν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:27