search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:01
MENU CLOSE

Φρικτό ατύχημα με πιεστικό αέρα: Η πλάκα των συναδέλφων «ξέφυγε» όταν άνοιξαν το μηχάνημα μέσα στο σώμα του (Photos)

22.03.2018 07:55
Φρικτό ατύχημα με πιεστικό αέρα: Η πλάκα των συναδέλφων «ξέφυγε» όταν άνοιξαν το μηχάνημα μέσα στο σώμα του (Photos) - Media

 

Αποτρόπαιο θάνατο βρήκε ένας εργάτης σε εργοστάσιο στο Νέο Δελχί της Ινδίας, όταν ένα συναδελφικό «αστείο» βγήκε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η πλάκα προέβλεπε ότι μόλις εκείνος έσκυβε, οι συνάδελφοί του θα πλησίαζαν στα οπίσθιά του το πιεστικό και θα το έθεταν σε λειτουργία.

Ωστόσο το συγκεκριμένο μηχάνημα που προορίζεται για βαριά βιομηχανική χρήση λόγω υπερβάλλοντα ζήλου κάποιου συναδέλφου που κρατούσε το στόμιό του, εφαπτόταν με τον πρωκτό του, την ώρα που τέθηκε σε λειτουργία.

Η μεγάλη πίεση του αέρα που παράγει το μηχάνημα, σε συνδυασμό με την περιοχή που τοποθετήθηκε προκάλεσε τον τραυματισμό οργάνων όπως το έντερο και το συκώτι, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να πεθάνει από εσωτερική αιμορραγία

Ο εμπνευστής της πλάκας συνελήφθη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00