22/09/2019 22:48:03
6.1.2010

Τυράκια...και φάκες

τυράκια...

➭Στην απελευθέρωση των λογαριασμών της Commercial Value ύψους 15 εκατ. ευρώ προχώρησε η ΕΠΕΙΑ, ύστερα από αίτημα της ασφαλιστικής, ώστε να πληρώσει περίπου 2.000 αιτήσεις εξαγορών συμβο λαίων που έχουν συσσωρευ θεί εδώ και μήνες.

➭Την ίδια ώρα βέβαια, η ΕΠΕΙΑ ζητά από την εταιρεία διευκρινίσεις ώστε να εξετάσει εάν οι συγκε κριμένες εξαγορές είναι νόμιμες, τις καταστάσεις με τις αιτήσεις εξαγορών που υποβλήθηκαν μετά τη δέσμευση των λογαριασμών της καθώς και λίστα με τις υποχρεώσεις που έχει προς τρίτους.

... και φάκες

➭Μόνο αφού λάβει τις καταστάσεις λοιπόν, η ΕΠΕΙΑ θα προχωρήσει στην αξιολόγησή τους ώστε να ικανοποιήσει τα «νόμιμα» αιτήματα αποστέλλοντας τη λίστα με τους δικαιούχους των αποζημιώσεων στις τρά πεζες που συνεργάζονται με την Commercial Value. ➭Μάλλον λογικές ακού γονται οι συγκεκριμένες προφυλάξεις που παίρνει η Εποπτεύουσα Αρχή όσον αφορά τον συγκεκριμένο όμιλο, αφού, καταπώς λέει και ο σοφός λαός: «Όποιος καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι...».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.