search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:20
MENU CLOSE

Συγκλονίζει πρωταγωνιστής από την Παρθένα Ζωή: «Η μάνα μου κάηκε ζωντανή»

22.03.2018 09:04
Συγκλονίζει πρωταγωνιστής από την Παρθένα Ζωή: «Η μάνα μου κάηκε ζωντανή»  - Media

 

Τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Αντ1 «Παρθένα Ζωή». Ο λόγος για τον Δημήτρη Καμπόλη ο οποίος αποκάλυψε ένα άγνωστο δράμα της ζωής του.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Χάι για τον πρόσφατο χαμό του πατέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στον τραγικό τρόπο που και η μητέρα του έφυγε από τη ζωή.

«Έχασα τον πατέρα μου από ιατρικό λάθος, λάθος αναισθησιολόγου, το οποίο και δεν μπόρεσα ποτέ να αποδείξω, από τότε η μητέρα μου έπεσε σε κατάθλιψη. Όλες οι ευθύνες του σπιτιού έπεσαν επάνω μου και ως μοναχογιός επωμίστηκα όλες τις υποχρεώσεις. Χάνω την μητέρα μου από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι μας, και κάηκε ζωντανή, με άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής. Ενημερώθηκα από έναν γείτονα, ο οποίος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Δημήτρη έλα αμέσως καίγεται το σπίτι σου”. Εκείνη την στιγμή πάγωσε ο χρόνος. Εκείνη την ημέρα έχασα τα πάντα. Καταλαβαίνεις τι μπορεί να έχω ζήσει… Μένω στον δρόμο ξαφνικά χωρίς να έχω τίποτα. Είχα καλούς φίλους βέβαια που με μάζεψαν και με βοήθησαν. Έμενα από εδώ και από κει, δανειζόμουν ρούχα μέχρι να βρω τι θα κάνω. Να σκεφτείς ότι από την τελευταία μου δουλειά σε μια εταιρεία με είδη υγιεινής το αφεντικό μου μου έδωσε 400 ευρώ για να φτιάξω τον τάφο της μάνας μου. Να είναι καλά ο άνθρωπος όπου κι αν είναι», λέει ο ηθοποιός .

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να πάρει τη ζωή στα χέρια του ξανά από την αρχή;

«Η θετική μου ενέργεια και σκέψη. Η ζωή συνεχίζεται, θέλει δύναμη για να συνεχίσεις και να προχωρήσεις, δεν μπορείς να τα παρατήσεις. Εμένα οι γονείς μου, μου έδωσαν δύναμη. Το ίδιο βράδυ ήμουν εκεί και μάζευα τα αποκαΐδια ό,τι μου είχε απομείνει. Δεν ξέρω πού βρήκα τη δύναμη, λες και άκουγα τη φωνή της μάνας μου να μου λέει μην πέσεις Δημήτρη μου προχώρα. Το προηγούμενο βράδυ να κοιμάσαι στο ίδιο σπίτι με αυτόν τον άνθρωπο και την επόμενη μέρα να μαζεύεις από αυτό το σπίτι τα αποκαΐδια μόνος σου και να έχεις και την κηδεία της μάνας σου», εξομολογείται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:16