search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:58
MENU CLOSE

H σειρά Billions επιστρέφει με 3η σεζόν στην COSMOTE TV

22.03.2018 11:09
H σειρά Billions επιστρέφει με 3η σεζόν στην COSMOTE TV - Media

 

Η 3η σεζόν της δραματικής σειράς του SHOWTIME®, Billions, με τους Πολ Τζιαμάτι και Ντέμιαν ΛΙούις έρχεται σε Α΄ τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Δευτέρα 26/3 στις 23.00, αμέσως μετά την Αμερική (COSMOTE CINEMA 4HD).

Οι Πολ Τζιαμάτι (υποψήφιος για OSCAR® βραβευμένος με Emmy® και Χρυσή Σφαίρα) και Ντέμιαν Λιούις (βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα), επιστρέφουν αντίστοιχα στους ρόλους του αμείλικτου εισαγγελέα των ΗΠΑ, Τσακ Ρόουντς και του αδίστακτου δισεκατομμυριούχου Μπόμπι «Axe» Άξελροντ. Στην 3η σεζόν της σειράς, οι δύο άνδρες παλεύουν για την επιβίωσή τους απέναντι στους νέους εχθρούς, οργανώνοντας παράλληλα ο ένας την εξόντωση του άλλου.

Στον νέο κύκλο του Billions, η Γουέντι Ρόουντς (Μάγκι Σιφ) ταλαντεύεται για ακόμα μία φορά ανάμεσα στις φιλοδοξίες του συζύγου της, Τσακ και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ως στενή συνεργάτης του «Axe» και μία απόφασή της αναμένεται να της αλλάξει τη ζωή αμετάκλητα. Το χρήμα, η εξουσία, η δικαιοσύνη και η εκδίκηση είναι προτεραιότητα για όλους τους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των Μαλίν Άκερμαν, Τόμπι Λέοναρντ Μουρ, Ντέιβιντ Κόσταμπιλ, Κόντολα Ράσαντ, Έζια Κέιτ Ντίλον και Τζέφρι ΝτεΜαν.

Τη δημιουργία, το σενάριο και την εκτελεστική παραγωγή της σειράς υπογράφουν οι Μπράιαν Κόπελμαν (The Illusionist) και Ντέιβιντ Λεβίν (Ocean’s Eleven, Runner Runner). Ανάμεσα στους δημιουργούς είναι και ο Άντριου Ρος Σόρκιν (Too Big To Fail). Η σειρά διανέμεται από το CBS Studios International.

Μετά την προβολή στο COSMOTE CINEMA 4HD, τo κάθε επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο, on demand, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Το Billions θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00, ξεκινώντας από την Δευτέρα 26 Μαρτίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:58