search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:07
MENU CLOSE

Ο Γιώργος Σαββίδης «ξαναχτυπά»: Δεν μπορείτε να μου κλείσετε το στόμα

22.03.2018 13:41
Γ. Σαββίδης: «Αυτοί οι παίκτες και ο προπονητής αξίζουν ένα τεράστιο μπράβο» (pic) - Media

 

Σε αντίθεση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία απάντησε στις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού για την επανέναρξη του πρωταθλήματος επισήμως, από την πλευρά του ΠΑΟΚ μια πρώτη -αρνητική- αντίδραση ήλθε από τον γιο του Ιβάν Σαββίδη, μέσω social media.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε απαντώντας στον Γιώργα Βασιλείάδη τα εξής:

«Αν νομίζετε κ. Υπουργέ ότι αυτοί οι όροι θα αποτελέσουν τον αρωγό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος είστε γελασμένος.

1) Άμεση εφαρμογή του συστήματος VAR, το οποίο προτείναμε ως ΠΑΟΚ και προσωπικά ο πατέρας μου ο οποίος ήταν διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει κιόλας.
 
2) Ορισμός ξένων διαιτητών οι οποίοι δεν θα επηρεάζονται και δε θα τρομοκρατούνται απ’ την περιρρέουσα ατμόσφαιρα όπως για παράδειγμα η αλλαγή φύλλων αγώνων με συμπληρωματικές εκθέσεις μετά από 2-3 μέρες.
 
3) Άμεση εφαρμογή των κανονισμών για απογόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο σε όσους εκρεμμούν δικαστικές αποφάσεις.
 
4) Όσον αφορά τον 4ο όρο. Η λυση είναι ΜΙΑ… Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο CAS! Έτσι διασφαλίζεται η διαφάνεια.
 
5) Όσο για την βία στα γήπεδα, πρέπει να αναζητηθούν τα πραγματικά αίτια που προκαλούν τέτοιου είδους φαινόμενα για εκλείψει δια παντός.
 
“Δεν είναι δυνατόν να είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για κάποιους ανθρώπους και να μην είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για όλους τους ανθρώπους”-Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
 
Υ.Γ Όσον αφορά τα media σας γράφω…στα αγγλικά you won’t be able to close my mouth especially in a world with freedom of speech (δεν μπορείτε να μου κλείσετε το στόμα ειδικά σε έναν κόσμο με ελευθερία λόγου)».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48