search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:51
MENU CLOSE

Απίστευτο: Αγνώριστη η σούπερ σταρ από το Photoshop (Photos)

22.03.2018 16:37
Απίστευτο: Αγνώριστη η σούπερ σταρ από το Photoshop (Photos) - Media

 

Το ότι το Photoshop έχει γίνει μόνιμο εργαλείο όλων των εταιρειών που ασχολούνται με τη φωτογραφία (διαφημιστικές, δημοσίων σχέσεων, κλπ) είναι γνωστό και -πλέον- είναι αποδεκτό ένα κάποιο ρετουσάρισμα των σταρ που φωτογραφίζονται, ώστε να εξαφανίζονται κάποιες ατέλειες.

Ωστόσο, αυτή τη φορά κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια μεταμορφώνοντας τελείως την Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία είναι το «πρόσωπο» νέας διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου μόδας Kenzo.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η Μπρίτνεϊ είναι σχεδόν αγνώριστη, καθώς η χρήση του Photoshop άλλαξε ακόμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, παρότι υπεύθυνος για τη φωτογράφηση ήταν ο διάσημος φωτογράφος Πέτερ Λίντμπεργκ.

Όπως ήταν φυσικό, έγινε χαμός στα social media, με τους χρήστες να εκδηλώνουν τη δυσαρέσκειά τους με σχόλια του τύπου «Τι είναι αυτό; Δεν μοιάζει καν με τη Μπρίτνεϊ» και «Αν σκοπεύουν να την κάνουν αγνώριστη με το Photoshop, ποιος ο λόγος να τη χρησιμοποιήσουν;».

Κρίμα, γιατί, όπως η ίδια έχει αποδείξει ξανά και ξανά, τα τελευταία χρόνια έχει ξαναβρεί τη φόρμα και τη λάμψη της και δεν χρειάζεται Photoshop για να την αναδείξει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50