search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:49
MENU CLOSE

«Αύριο κάνουμε νέα αίτηση για -3 στον ΠΑΟ, μας «φλόμωσαν» στο ψέμα!» – Ξέσπασμα από τον μάνατζερ του Βέμερ

22.03.2018 17:54
«Αύριο κάνουμε νέα αίτηση για -3 στον ΠΑΟ, μας «φλόμωσαν» στο ψέμα!» - Ξέσπασμα από τον μάνατζερ του Βέμερ - Media

 

Ο μάνατζερ του Γενς Βέμερ, Ναθαναήλ Λεμονάκης προανήγγειλε νέα αίτηση για ενεργοποίηση της αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό, ενώ εξήγησε γιατί η πλευρά του Γερμανού δεν κάνει πίσω. «Είναι αφερέγγυοι και αναξιόπιστοι, αισθάνομαι πως το έχουν παρατήσει», τονίζει μεταξύ άλλων!

Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού με οφειλές σε πρώην και νυν ποδοσφαιριστές του έχουν διογκωθεί σε σημείο να μην γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα τον αριθμό των παικτών που διεκδικούν τα χρήματα των συμβολαίων τους, αφού κάθε μέρα προκύπτουν νέα ποσά!

Το «τριφύλλι» με τις συνεχείς αναβολές στην εκδίκαση των υποθέσεων κερδίζει χρόνο, αλλά όχι χρήματα, αφού τα χρέη πλέον μοιάζουν με θηλιά στο λαιμό του συλλόγου την στιγμή που αδυνατεί να βρει λύσεις.

Μια από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αυτή του Γενς Βέμερ. Ο Παναθηναϊκός οφείλει στον Γερμανό μπακ 497.822 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό οι «πράσινοι» δεν τα κατέβαλλαν ακόμη κι όταν οριστικοποιήθηκε ο τρόπος αποπληρωμής της οφειλής σε 10 δόσεις.

Επί της ουσίας, η πλευρά του 32χρονου αμυντικού δεν έχει δει ούτε ένα ευρώ να μπαίνει στο λογαριασμό της με συνέπεια η δικαστική αντιπαράθεση να έχει φτάσει στα άκρα!

Ο ατζέντης του Γενς Βέμερ, Ναθαναήλ Λεμονάκης μίλησε στο gazzetta.gr αποκαλύπτοντας πως αύριο θα γίνει νέα αίτηση για να ενεργοποιηθεί η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών του Παναθηναϊκού λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων, ενώ παραδέχθηκε πως δεν υπάρχει καμιά διάθεση από πλευράς «πρασίνων» να επιλυθεί το ζήτημα!

 «Δεν υπάρχει καμία προσέγγιση από τον Παναθηναϊκό. Μας είχαν γίνει δύο προτάσεις για διακανονισμό των οφειλών, οι οποίες δεν έγιναν αποδεκτές. Αύριο θα κάνουμε νέα αίτηση για να ενεργοποιηθεί η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών και αναμένεται η εκδίκαση της, την επόμενη εβδομάδα όπου θα δοθεί η έγκριση του ΔΣ της Super League.

Εξαρχής δεν υπήρχε καμία εξέλιξη με τον Παναθηναϊκό και πλέον δεν ελπίζουμε σε τίποτα. Ήθελαν κόψιμο 400.000 ευρώ. Είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει δεκτό. Αισθάνομαι πως το έχουν παρατήσει. Δεν κάνουμε πίσω αν δεν πληρωθεί όλο το ποσό. Υπάρχει μια κοροϊδία. Χωρίς να δοθούν εγγυήσεις πως μπορεί να γίνει διακανονισμός;»

Ο μάνατζερ του Γερμανού μπακ υποστήριξε πως η συμπεριφορά του Παναθηναϊκό προς τον πελάτη του, ήταν απαξιωτική με συνέπεια ο Βέμερ να βρεθεί να πληρώνει από την τσέπη του, το ενοίκιο του σπιτιού όπου διέμενε, αλλά και να έχει μπλεξίματα με την εφορία. Αυτός είναι ένας από τους λόγους όπου ο Γερμανός μπακ δεν θα μπορούσε να δεχθεί τον εις βάρος του διακανονισμό που είχαν προτείνει οι «πράσινοι».

 «Αν ο Παναθηναϊκός ήταν σωστός θα του εξηγούσαν γιατί τον πέταξαν εκτός ομάδας και θα τον αντιμετώπιζαν ως ποδοσφαιριστή του συλλόγου. Αντιθέτως χωρίς καμιά εξήγηση τον πέταξαν έξω από την ομάδα. Για έναν χρόνο πλήρωνε μόνος του τα ενοίκια, ενώ είχε προβλήματα με την εφορία στη Γερμανία αφού τα πάντα ήταν απλήρωτα. Έφτασε στο αμήν. Κάτω από αυτές τις συνθήκες πως θα μπορούσε να μπει στη διαδικασία διακανονισμού με τον Παναθηναϊκό όταν για δύο χρόνια ήταν ξεχασμένος».

Ο Ναθαναήλ Λεμονάκης υποστηρίζει πως κανείς πρώην ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» δεν θέλει να βλάψει τον σύλλογο, όμως η στάση της διοίκησης είναι εκείνη που έχει απογοητεύσει τους πάντες. Όπως σημειώνει ακόμη και στην ακραία περίπτωση υποβιβασμού, ο σύλλογος δεν γλιτώνει από τα χρέη του.

 «Υπάρχει πλήρες αδιέξοδο. Δεν έχουμε δει τίποτα χειροπιαστό, δεν έχει δοθεί καμιά εγγύηση. Δεν γίνεται να ξεχαστούν όσα έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Παναθηναϊκός ακόμη και αν υποβιβαστεί, τα χρέη παραμένουν. Μόνο εάν αλλάξει ΑΦΜ μπορεί να γλιτώσει. Μιλάμε με τον Χουλτ και τον μάνατζερ του, τον Νταλίν, αλλά και τον Τελάντερ. Κανείς δεν θέλει το κακό του Παναθηναϊκού, αλλά μας έχουν φλομώσει στο ψέμα. Είναι αφερέγγυοι και αναξιόπιστοι».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η στάση που διατηρεί ο ίδιος, ο Γενς Βέμερ.

«Ο Γενς (Βέμερ) το αντιμετωπίζει με ηρεμία όλο αυτό το θέμα. Γνωρίζει πως είναι πρόκειται για κάτι καθαρά ελληνικό. Αν και ξέρει πως τον βλάπτει αυτή η κατάσταση είναι χαλαρός και θέλει να απεμπλακεί το συντομότερο δυνατό παίρνοντας τα χρήματα του. Ο Παναθηναϊκός τον έβαλε να βαράει στα τσιμέντα, δεν τον σεβάστηκε».

Ο εκπρόσωπος του Γερμανού ποδοσφαιριστή δεν έκρυψε την έκπληξη του για τις δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου περί αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη, ενώ ξεκαθάρισε πως εάν συμβεί κάποιο απρόοπτο στον Παναθηναϊκό η ευθύνη θα ανήκει αποκλειστικά στη διοίκηση και όχι στον Βέμερ.

 «Είναι καλό να παίρνει μια υπόθεση αναβολή όταν υπάρχει πρόθεση από την διοίκηση να βρει λύση. Όταν τον κάνεις για να κερδίσεις χρόνο καταθέτοντας προτάσεις της πλάκας είναι δώρο-άδωρο. Δεν είναι σοβαρά αυτά που γίνονται. Βγαίνει ο Κωνσταντίνου και λέει πως η ομάδα θα αποκλειστεί από την Ευρώπη και και μιλάει για ένα πακέτο τσίχλες.

Ξέρω πως αν συμβεί κάτι αρνητικό για τον Παναθηναϊκό θα ρίξουμε όλο το φταίξιμο στον Βέμερ. Για να τους βγάλω από την δύσκολη θέση λέω να βάλουν το δικό μου όνομα. Ποιος θα τους πιστέψει; Η ελάχιστη λέξη για όλα αυτά είναι αγανάκτηση».

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03