search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:31
MENU CLOSE

Απειλές Σώρρα κατά ειδησεογραφικού site: Μέχρι εδώ ρε βρωμολύματα! Γελοία υποκείμενα! (Audio)

22.03.2018 18:32
Νέο παραλήρημα Σώρρα: Θα εκτελούσα τον Κοτζιά - Οι κεντρικές τράπεζες των Βαλκανίων μου ανήκουν (Video) - Media

 

Επίθεση κατά της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας vice.com, αλλά και την εκπομπής Vice, εξαπέλυσε μέσω ηχογράφησής του που ανήρτησε στο Youtube ο Αρτέμης Σώρρας. Επιπλέον, καλεί τους ακόλουθούς του να κάνουν «ντου» στα γραφεία του site.

«Φτάνει με τα ζώα στον πλανήτη! Μέχρι εδώ ρε κερ@τά! Μεχρι εδώ ρε βρωμολύματα!», αναφέρει μεταξύ άλλων στον παραλήρημά του.

«Θα μας κάνετε να πάμε στις ειδήσεις πολύ πιο δραστήριες από αυτές που φαντάζεστε γελοία υποκείμενα!», φωνάζει.

Το ηχογραφημένο μήνυμά του αρχίζει κάπως έτσι:

«Μήνυμα προς το Vice, την εκπομπή και το site, αλλά και το ΜΜΕ vice.com που αν δεν κάνω λάθος είχε γίνει και συνέντευξη, όχι από μένα αλλά από τον ελληνικό εθνικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης. Δεν θα πω τη λέξη λυπάμαι, θα πω τα περιμένω όλα από ένα καθεστώς αλλά και από τους μηχανισμούς του καθεστώτος και του παρακράτους και βεβαίως τα γελοία άτομα τα οποία τον πλαισιώνουν. Πραγματικά εγκάθετα άτομα, οσφυοκάμπτες και πληρωμένοι δολοφόνοι της νόησης και της αλήθειας. Η ανάρτηση έγινε στα αγγλικά, κάτι το οποίο μας προσβάλλει. Αυτό που πρέπει να γίνει, συνΈλληνες για όλη την προσβολή του πλούτου των Ελλήνων πρέπει να γίνουν μήνυση και αγωγές στο Vice και σε κάθε Vice, καθεστωτικό και ενημερωτικό δίκτυο. Προσβάλλει τον εθνικό φορέα, προσβάλλει τους Έλληνες, προσβάλλει τον πλούτο τους και προσβάλλει την αλήθεια. Και πραγματικά αυτή η εκπομπή είχε το περιθώριο και πήρε από την υπηρεσία μας συνέντευξη, όλα τα στοιχεία αλλά και ό,τι χρειαστεί. Γράφει μέσα πραγματικά ακαθαρσίες μη ανθρώπινες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:30