search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:56
MENU CLOSE

«Βόμβα» στο Χόλιγουντ: Παντρεύεται ξανά η Τζολί;

22.03.2018 19:32
Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να οριστικοποιήσει το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ μέσα στο 2018 - Media

 

Για τέταρτη φορά παντρεύεται η Αντζελίνα Τζολί, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Life & Style».

Όπως γράφει το περιοδικό, εδώ και έναν χρόνο η χολιγουντιανή σταρ είναι ζευγάρι με έναν εκατομμυριούχο φιλάνθρωπο από την Βρετανία. Έτσι, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο Λονδίνο το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν πέσουν οι υπογραφές του διαζυγίου και είναι και τυπικά διαζευγμένη.

«Σταδιακά, η σχέση τους έγινε πραγματική αγάπη. Είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον πλούσιο σύντροφό της αμέσως μόλις πέσουν οι υπογραφές για το διαζύγιό της με τον Brad Pitt. Στην πραγματικότητα, η Angie είναι τόσο ερωτευμένη που αυτή ήταν που έκανε την πρόταση γάμου», δήλωσε πηγή στο περιοδικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό, τα παιδιά της Τζολί θα παρευρεθούν στο γάμο.

Η πηγή αναφέρεται και στον Μπραντ Πιτ, υποστηρίζοντας ότι «μάλλον δε θα είναι καλεσμένος στο γάμο, αλλά έχει πει σε φίλους του πως η Angie αξίζει κάθε ευτυχία ακόμη κι αν δεν είναι μαζί του. Είναι απλά ενθουσιασμένος που τελειώνει το θέμα του διαζυγίου ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του».

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα διέψευσε το Gossip Cop, το οποίο υπογραμμίζει ότι η Τζολί δεν πρόκειται να ντυθεί ξανά νύφη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:56