search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:48
MENU CLOSE

Άνδρας προσπάθησε να κρεμαστεί μέσα στο Ολλανδικό κοινοβούλιο (Photo/Video)

23.03.2018 09:39
Άνδρας προσπάθησε να κρεμαστεί μέσα στο Ολλανδικό κοινοβούλιο (Photo/Video) - Media

 

Πανικός επικράτησε στο Ολλανδικό Κοινοβούλιο όταν ένας 65χρονος επιχείρησε να αυτοκτοντήσει μέσα στο Κοινοβούλιο. Ο άνδρας ο οποίος πήδηξε από τα θεωρεία είχε δέσει βρόγχο στο λαιμό του προκειμένου να κρεμαστεί.


Στο βίντεο από τη στιγμή της απόπειρας του 65χρονου, ο οποίος φέρεται τις προηγούμενες εβδομάδες να διαδήλωνε έξω από το κοινοβούλιο ζητώντας τη νομιμοποίηση της κάνναβης και της μαριχουάνας, φαίνεται ο βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος Άνρο Ρούτε να εκφωνεί την ομιλία του όταν ξαφνικά ακούγεται ένας γδούπος.

Σχεδόν ταυτόχρονα ο Ρούτε βάζει το χέρι του στο στόμα του σοκαρισμένος ενώ ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά από άλλα μέλη του κοινοβουλίου που καλούν σε βοήθεια. 


Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media φαίνονται διασώστες να έχουν μπει στο κτήριο και να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον 65χρονο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15