search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:11
MENU CLOSE

Χαμός στις ντουζιέρες της φοιτητικής εστίας της Πάτρας: Άντρας παρακολουθούσε άτομα στο ντους

23.03.2018 13:42
Χαμός στις ντουζιέρες της φοιτητικής εστίας της Πάτρας: Άντρας παρακολουθούσε άτομα στο ντους - Media

 

Περιστατικό σεξουαλικής περανόχλησης στα μπάνια της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών καταγγέλλει φοιτήτρια από την Πάτρα, επισημαίνοντας μάλιστα πως όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε στα ντους της Εστίας, έφαγε  ξύλο. Τον προειδοποιεί μάλιστα εκ μέρους των συντρόφων της, ότι τα στοιχεία του είναι γνωστά και το θέμα δεν θεωρείται λήξαν.

Όπως καταγγέλλει, το περιστατικό συνέβη στις 16 Μαρτίου νωρίς το βράδυ την ώρα που οι οικότροφες και οι οικότροφοι κάνουν μπάνιο. Τότε ήταν που εντοπίστηκε ο συγκεκριμένος να παρακολουθεί τα άτομα στο ντους εν αγνοία τους.

Η φοιτήτρια σε ανάρτησή της δίνει τα στοιχεία, το όνομα και την ηλικία του συγκεκριμένου ατόμου. Πρόκειται όπως λέει για άνδρα 22 ετών. Δίνει ακόμη και την πινακίδα του αυτοκινήτου του και τονίζει ότι το ξύλο που έφαγε δεν αρκεί.

Η ανάρτηση έγινε σε ομάδα, η οποία αναφέρει ότι στόχος της είναι η αντιπληροφόρηση, η αντιφασιστική, αντικρατική, αντικαπιταλιστική, αντιεξουσιαστικη προπαγάνδα και η παρακίνηση για συμμετοχή σε δράσεις.

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:11