search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:17
MENU CLOSE

Βαρύτατο πένθος για τον Σαντιάγκο Κανιθάρες – Έχασε το 5χρονο παιδί του

23.03.2018 14:14
Βαρύτατο πένθος για τον Σαντιάγκο Κανιθάρες - Έχασε το 5χρονο παιδί του - Media
 
Την απώλεια του μόλις 5χρονου γιου του θρηνεί ο Σαντιάγο Κανιθάρες.
 
«Ο γιος μου, Σάντι, πέθανε. Θεώρησα σωστό να είμαι εγώ αυτός που θα το κάνει γνωστό, εκτιμώντας όλη σας τη συμπαράσταση. Έφυγε από κοντά μας ήσυχος και με πολλή αγάπη έχοντας αντιληφθεί την αποστολή του σε αυτά τα πέντε χρόνια που ήταν κοντά μας», έγραψε στον λογαριασμό του στο Τwitter ο παλαίμαχος γκολκίπερ των Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια, γνωστοποιώντας τον χαμό του γιου του.
 
Ο μικρός Σάντι έφυγε από τη ζωή λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη γνωστοποίηση της σοβαρότητας της κατάστασής του, στις αρχές Μαρτίου. Από τον Ιούνιο του 2017 ο Κανιθάρες είχε δημοσιοποιήσει την ασθένεια του γιου του, έχοντας λάβει χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης. 
 
Η Βαλένθια στον επίσημο λογαριασμό της στο Τwitter έγραψε: «Μία δυνατή αγκαλιά όλων των ανθρώπων της Βαλένθια για σας και την οικογένειά σας»…
 
Πηγή: sdna.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:15