search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:58
MENU CLOSE

Γυναίκα πέφτει από μπαλκόνι – Ήταν υπό την επήρεια του ναρκωτικού που σε κάνει ζόμπι (Video)

23.03.2018 14:59
Γυναίκα πέφτει από μπαλκόνι – Ήταν υπό την επήρεια του ναρκωτικού που σε κάνει ζόμπι (Video)  - Media

 

Το ναρκωτικό Φλάκα θεωρείται από τα πιο επικίνδυνα ναρκωτικά του κόσμου. Το ονομάζουν «το ναρκωτικό του διαβόλου», το «ναρκωτικό που σε κάνει ζόμπι», το «ναρκωτικό των κανίβαλλων» κ.α. Το όνομα της ουσίας έχει ισπανικές ρίζες, καθώς «la flaca» στη γλώσσα του δρόμου σημαίνει όμορφη ή αδύνατη γυναίκα. Ανήκει στην ίδια οικογένεια ναρκωτικών, όπως το Ecstasy, ενώ μπορεί και να καπνιστεί.

Η γυναίκα στο βίντεο που έχει τραβηχτεί στο Μαιάμι της Φλόριντα, βρίσκεται υπό την επήρεια του Φλάκα. Σαν να είναι ζόμπι και μη έχοντας τον έλεγχο των μελών της, σκαρφαλώνει στο μπαλκόνι και με αργές κινήσεις «φλερτάρει» με το κενό.

Ένας υδραυλικός που περνούσε τυχαία εκείνη την ώρα έξω από την πολυκατοικία την είδε και τη ρώτησε τι κάνει: «Τότε εκείνη μου απάντησε με μια ψιλή φωνή που δεν ακουγόταν ανθρώπινη, ότι όλοι θέλουν να την πληγώσουν» είπε ο υδραυλικός που πήρε μια σκάλα από το φορτηγάκι του και επιχείρησε να την κατεβάσει. Μάταια όμως.

Τότε τηλεφώνησε στην αστυνομία και επιτόπου κατέφθασαν περιπολικά και ένα ασθενοφόρο. Λίγο πριν επέμβουν η γυναίκα όπως ήταν φυσικά έπεσε από το μπαλκόνι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:57