search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:38
MENU CLOSE

«Ροζ» σκάνδαλο σε αμερικανικό σχολείο: Σεξ με 13χρονο μαθητή της έκανε 27χρονη δασκάλα

23.03.2018 16:50
«Ροζ» σκάνδαλο σε αμερικανικό σχολείο: Σεξ με 13χρονο μαθητή της έκανε 27χρονη δασκάλα - Media

 

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι μια27χρονη δασκάλα δημοτικού έκανε σε με 13χρονο μαθητή της, σύμφωνα με την New York Post.

Το περιστατικό συνέβη στην μικρή πόλη Γκούντγιαρ της Αριζόνα, στις ΗΠΑ. Οι γονείς του μαθητή παρατήρησαν κάτι παράξενο στη συμπεριφορά του κι αποφάσισαν να εγκαταστήσουν μια εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο, η οποία θα τους ενημέρωνε αν αντάλλασσε τυχόν ανάρμοστα μηνύματα μέσω του κινητού του.

Έτσι, ανακάλυψαν την ακατάλληλη συνομιλία του με την 27χρονη δασκάλα, Μπρίτανι Ζαμόρα, η οποία δίδασκε στο σχολείο Las Brisas Academy. Τα μηνύματα της συνομιλίας τους υποδήλωναν ότι είχαν έρθει σε ερωτική επαφή εντός και εκτός του σχολικού χώρου.

Οι αμερικανικές αρχές προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη της δασκάλας με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και ελέγχονται οι ηλεκτρονικοί της λογαριασμοί προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε προσεγγίσει ερωτικά και άλλους ανήλικους μαθητές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:36