search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:08
MENU CLOSE

Οριστική συμφωνία με NOVA για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

23.03.2018 17:39
Οριστική συμφωνία με NOVA για Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Media

 

Από τα κανάλια της NOVA θα μεταδίδονται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν.  

Μία ανάσα από τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για τα εντός έδρας παιχνίδια τους την επόμενη σεζόν βρίσκεται η NOVA, με το συνδρομητικό κανάλι να έχει δώσει τα χέρια τόσο με τους «ερυθρόλευκους» όσο και με την Ένωση και το μόνο που απομένει να είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Μάλιστα το deal περιλαμβάνει πέραν των παιχνιδιών του ελληνικού πρωταθλήματος και εκείνα για τη φάση των ευρωπαϊκών προκριματικών γύρων αλλά και των φιλικών αναμετρήσεων προετοιμασίας.

Έτσι λοιπόν, η NOVA μετά τη συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα ακόμα δύο εκ των τεσσάρων του Big-4.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της NOVA:

Η Nova, μετά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη σεζόν 2018-19 και του Ολυμπιακού αλλά και της ΑΕΚ!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:08