search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:17
MENU CLOSE

Την Τετάρτη η απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

23.03.2018 18:01
Την Τετάρτη η απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Media

 

Την προσεχή Τετάρτη θα τελειώσει οριστικά το δικαστικό σίριαλ του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Μετά τις προσφυγές των δυο ομάδων (στις οποίες ο μεν ΠΑΟΚ ζητά την επανάληψη του αγώνα, ο δε Ολυμπιακός την αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ), η υπόθεση συζητήθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Εκεί η πλευρά του «δικεφάλου του Βορρά» (δια των νομικών Μαυρομάτη, Μπίρδα, Σημαιοφορίδη) ζήτησε αναβολή, ώστε να κληθεί και να καταθέσει ο γιατρός του αγώνα, με την αιτιολογία ότι είναι ένα κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση και ότι πρέπει να διερευνηθούν οι λόγοι που δεν του επετράπη η είσοδος στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για 15 λεπτά.

Από την άλλη, οι Πειραιώτες (μέσω του εκπροσώπου τους, Αργύρη Λίβα) υποστήριξαν ότι δεν γινόταν να επιτραπεί στα αποδυτήρια ενός ανθρώπου που φορούσε φόρμα του ΠΑΟΚ και πως όταν ενημερώθηκαν ότι είναι ο γιατρός του αγώνα, τον άφησαν να μπει.

Τελικά το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ανέφερε ότι μέχρι την Τρίτη θα έχει αποστείλει ένορκη κατάθεση του γιατρού. Αφού λοιπόν θα την παραλάβει, το δικαστήριο θα προχωρήσει σε διάσκεψη και θα εκδώσει την απόφασή του το απόγευμα της Τετάρτης.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:16