18/07/2019 00:33:38

Δέχθηκε και ο Παναθηναϊκός τις προτάσεις Βασιλειάδη

Δέχθηκε και ο Παναθηναϊκός τις προτάσεις Βασιλειάδη - Media

 

Διατεθειμένος να υπογράψει κι εκείνος πλέον τις προτάσεις Βασιλειάδη δήλωσε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αναφέρουν πως καλύφθηκαν από την επιστολή του υφυπουργού Αθλητισμού στη Σούπερ Λίγκα.

Στις ομάδες που συντάσσονται με τις προτάσεις Βασιλειάδη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος εντάχθηκε και ο Παναθηναϊκός.

Με επιστολή στη Σούπερ Λίγκα, οι «πράσινοι» αναφέρουν πως εκείνη που έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού στη διοργανώτρια καλύπτει πλήρως της θέση τους για διαβούλευση και εξειδίκευση των θέσεων του.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. πρόεδρε

Αξιότιμε κ. Διευθύνοντα Σύμβουλε

Κατόπιν του περιεχομένου της επιστολής που σας απέστειλε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, με την οποία καλύπτεται πλήρως η θέση μας περί διαβούλευσης για εξειδίκευση και βελτίωση των θέσεων του από τους φορείς του ποδοσφαίρου σας δηλώνουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεσμεύεται αναφορικά με το τεθέν από τον κ. Υφυπουργό πλαίσιο και σας εξουσιοδοτεί να προβείτε σε κάθε σχετική απαιτούμενη ενέργεια.

Με εκτίμηση».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.