search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:48
MENU CLOSE

Απάτη ή η «αποκάλυψη του αιώνα»; – Βρέθηκε «σκελετός» στον Άρη; (Video)

23.03.2018 19:03
Απάτη ή η «αποκάλυψη του αιώνα»; - Βρέθηκε «σκελετός» στον Άρη; (Video) - Media

 

To μικρό όχημα της NASA, το «Curiosity» συνεχίζει τις βόλτες του στον Άρη, στέλνοντας εντυπωσιακά πλάνα απο τον «Κόκκινο Πλανήτη», ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι παρακολουθούν τα βίντεο που η «Περιέργεια» στέλνει στη Γη και ψάχνουν να βρουν στοιχεία που… επιθυμούν.

Αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει και με τον χρήστη Paranormal Crucible, ο οποίος διαθέτει κανάλι στο YouTube και ισχυρίζεται ότι στα τελευταία πλάνα που έστειλε το rover εμφανίζεται εκρηκτικό υλικό. Συγκεκριμένα, ο συγκεκριμένος χρήστης υποστηρίζει ότι στο βίντεο φαίνεται… σκελετός που φέρνει πολύ σε ανθρώπινο.

Ο Τεξανός χρήστης του YouTube υποστηρίζει, λοιπόν, ότι στα συγκεκριμένα πλάνα φαίνεται ένας ανθρωπόμορφος σκελετός που στο κεφάλι φέρει διακοσμητικό διάδημα και εκτιμά ότι ο σκελετός ανήκε σε κάποιον ισχυρό κάτοικο του «Κόκκινου Πλανήτη».

Ωστόσο, σχολιαστές που είδαν το βίντεο εκτιμούν ότι αυτό που φαίνεται στις εικόνες δεν είναι τίποτα περισσότερο από σχηματισμούς βράχων που μπορούν να θυμίζουν ό,τι θέλουν οι παρατηρητές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:48