search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:25
MENU CLOSE

Συνελήφθη δασκάλα που έκανε σεξ με… 13χρονο μαθητή μέσα στο σχολείο

24.03.2018 09:15
Συνελήφθη δασκάλα που έκανε σεξ με... 13χρονο μαθητή μέσα στο σχολείο - Media

 

Αντιμέτωπη με τις αρχές είναι πλέον μία 27χρονη δασκάλα από την Αριζόνα των ΗΠΑ, η οποία συνελήφθη για σχέση με 13χρονο μαθητή της.

Όπως ανέφεραν αμερικανικά media, την ερωτική σχέση ανακάλυψαν οι γονείς του παιδιού, μέσω μιας εφαρμογής που είχαν εγκαταστήσει στο κινητό του, η οποία τους ενημέρωσε για τα μηνύματα που του έστελνε η 27χρονη. 

Η εφαρμογή που ήταν προγραμματισμένη να εντοπίζει ορισμένες λέξεις-κλειδιά ώθησαν τους γονείς του μικρού αγοριού, που να ψάξουν το κινητό του για να δουν ποιος του έστελνε τα ερωτικά μηνύματα.

Τελικά ανακάλυψαν ότι στο κινητό του αγοριού υπήρχαν πολλά μηνύματα απο την  Brittany Zamora, δασκάλα στο δημοτικόπου φοιτούσε ο μικρός, τα οποία υποδήλωναν ότι οι δύο τους είχαν έρθει σε ερωτική επαφή εντός και εκτός του σχολικού χώρου. 
Η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, ενώ οι ηλεκτρονικοί της λογαριασμοί εξετάζονται ας ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε προσεγγίσει ερωτικά και άλλους ανήλικους μαθητές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33