search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:40
MENU CLOSE

Λιάγκας σε Αραβανή: Μου κόψατε την εκπομπή φέτος στον ΑΝΤ1, να μην μιλάω και στο Dancing; (Video)

24.03.2018 10:05
Λιάγκας σε Αραβανή: Μου κόψατε την εκπομπή φέτος στον ΑΝΤ1, να μην μιλάω και στο Dancing; (Video) - Media

 

Στην αρχή του 9οu live του σόυ Dancing with the Stars, η Ευαγγελία Αραβανή ξέχασε να δώσει τον λόγο στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος της έκανε παρατήρηση.

«Εμείς δεν μιλάμε κα. Αραβανή; Μας φιμώνετε; Δεν είπα τη γνώμη μου. Συγγνώμη, μου κόψατε την εκπομπή φέτος στον ΑΝΤ1, να μην μιλάω και στο Dancing; Ο ΑΝΤ1 την έκοψε, εσείς είστε παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, εκπροσωπείτε τον ΑΝΤ1, σε ποιον να το πω; Το παράπονό μου κάνω. Μου κόψατε την εκπομπή, με φιμώνετε και στο Dancing», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με χιουμοριστικό ύφος, όπως αναφέρει το zappit.gr.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο γνωστός παρουσιαστής εκνευρίστηκε με το σχόλιο που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας για τη βαθμολογία των κριτών.

«Γιώργο, με αυτούς τους βαθμούς που βάζετε θα μας κόψουν και αυτή την εκπομπή. Δηλαδή, πραγματικά, τόσο εξαιρετικά χόρεψε αυτό το αγόρι», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Γιατί, ενώ όλοι βάζουμε εφτά, το δικό μου 7άρι ενοχλεί, ενώ των υπολοίπων όχι. Δηλαδή, θέλω να μου το πεις κάποιος αυτό το πράγμα. Γιατί, ενώ συνήθως βάζω ή την ίδια ή μεγαλύτερη βαθμολογία από τους άλλους, ενοχλεί το δικό μου 7, ενώ των άλλων είναι μια χαρά», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:38