search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:06
MENU CLOSE

Πέθανε η 49χρονη πρωταγωνίστρια του Prison Break, DuShon Monique Brown

24.03.2018 10:56
Πέθανε η 49χρονη πρωταγωνίστρια του Prison Break, DuShon Monique Brown - Media

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών, η ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τις σειρές Prison Break και  Chicago Fire, DuShon Monique Brown.
 

Η νοσοκόμα Katie Welch του Prison Break και η Connie στο Chicago, άφησε την τελευταία της πνοή, την Παρασκευή λίγο μετά το μεσημέρι, σε νοσοκομείο του Σικάγο, βυθίζοντας στη θλίψη την 14χρονη κόρη της, την οικογένεια της, τους φίλους της και τους πολυάριθμους οπαδούς της.

Όπως αναφέρει το ”Πρώτο θέμα”, η αιτία θανάτου της 49χρονης ηθοποιού δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ.com, η ίδια φέρεται ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή, το πρωί, επειδή ένιωθε ένα αίσθημα αδιαθεσίας.

Η δημοφιλής ηθοποιός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο, λίγες μέρες πριν τον θάνατο της, επειδή ένιωθε πόνος στο στήθος. Οι γιατροί της έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά τελικά τις έδωσαν εξιτήριο λίγες ώρες μετά.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:06