search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:19
MENU CLOSE

Κουβέλης: Η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ δεν σημαίνει εκχώρηση της ιδεολογικής και πολιτικής ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ

24.03.2018 14:02
Κουβέλης: Τα πλήγματα που δέχτηκε η μεσαία τάξη δεν ήταν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

«Η κυβερνητική συνεργασία με τους ΑΝΕΛ δεν σημαίνει εκχώρηση της ιδεολογικής και πολιτικής ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς ούτε το αντίστροφο», σημειώνει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στο Documento.

Για τους χειρισμούς στο θέμα της κράτησης των δύο στρατιωτικών, ο κ. Κουβέλης τονίζει ότι η κυβέρνηση δεν κρατάει χαμηλούς τόνους με την έννοια ότι μένει χωρίς πρωτοβουλίες, αντίθετα συνεχίζεται η δραστηριότητα του υπουργείου Εξωτερικών προκειμένου να γνωστοποιηθεί το θέμα στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σχετικά με τις σχέσεις της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη, διευκρινίζει πως η κριτική σε κάποιες δικαστικές αποφάσεις δεν συνιστά παρέμβαση, ενώ δηλώνει ότι η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να αισθάνεται «διάδικος» της κρινόμενης υπόθεσης.

Τέλος, για τη στάση της αντιπολίτευσης στο σκάνδαλο Novartis, ο κ. Κουβέλης τονίζει πως η οποιαδήποτε αντιδικία προκαλεί «δεν δείχνει σεβασμό στη θεσμική λειτουργία της έρευνας και του ελέγχου τέτοιων υποθέσεων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32