search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:05
MENU CLOSE

Ψυχή και… διπλό ανόδου

24.03.2018 15:12
4413928.jpg

 

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού βρήκε το τρόπο να κάμψει την αντίσταση του ΑΟΧ/Κισσαμικού, επικρατώντας 3-2 και παίρνοντας «ασφάλεια» δέκα πόντων από την τρίτη Παναχαϊκή (παιχνίδι λιγότερο). 

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 17’ με σουτ του Λέο από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν στροφές στη συνέχεια και κατάφεραν στο 25’ να ισοφαρίσουν με… βολίδα του Διαμαντόπουλου από μακριά! Πριν καν βγει το ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν «υπογράψει» την ανατροπή, καθώς ο ίδιος παίκτης έπιασε την κεφαλιά (από μπαλιά του Πλατέλλα) και έκανε το 1-2! 

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα κατάφεραν να σοκάρουν ξανά τον Άρη, με τον Λέο να διαμορφώνει το 2-2 με κοντινή προβολή. Η πίεση του Άρη έγινε ασφυκτική στο τελευταίο 20λεπτο και τελικώς ήρθε το… πολυπόθητο τρίποντο. Πέντε λεπτά πριν την εκπνοή, ο Ντούσης σέντραρε ωραία στην καρδιά της άμυνας του Κισσαμικού, ο Πασάς βρέθηκε στο… κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή και με καρφωτή κεφαλιά, λύτρωσε τους κίτρινους για το τελικό 2-3! 

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Τασιούλης (57’ Χαλκιαδάκης), Βρεττός (78’ Αποστολίδης), Ξύδας, Λέο. 

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος (75’ Κανακούδης), Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Παυλίδης (81’ Μπαργκάν), Κάσσος (60’ Πασάς), Ντούνης, Πλατέλλας 

Πηγή: sportfm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03