search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:21
MENU CLOSE

Ερντογάν εκτός ελέγχου: Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές για να οικοδομήσουμε τη μεγάλη Τουρκία

24.03.2018 19:44
Ερντογάν εκτός ελέγχου: Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές για να οικοδομήσουμε τη μεγάλη Τουρκία - Media

 

Συνεχίζει με αμείωτη ένταση της προκλητικές και εμπρηστικές δηλώσεις κατά πάντων ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνοντας αυτή τη φορά λόγο για «μεγάλη Τουρκία».

Ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σαμψούντα και με αφορμή την πρόσφατη κατάληψη του Αφρίν ανέφερε πως «Την μεγάλη Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές!».

«Δεν θα ξεχάσουμε τις πληγές που άνοιξαν στην καρδιά μας τα τεχνητά σύνορα που χάραξαν. Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση», πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας την επιθετική ρητορική ο Ερντογάν δήλωσε μεταξύ άλλων :«Αυτοί που πιστεύουν πως οι παρατηρήσεις μου είναι μπλόφες ή άδεια ρητορική θα δουν πως το λάθος τους είναι θανάσιμο. Οι δηλώσεις μου αντικατοπτρίζουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας, τις πολιτικές του κράτους και τα αισθήματα του λαού. Θα τα καταφέρουμε ή θα σκοτωθούμε»

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ο Ταγίπ Ερντογάν θα έχει συνάντηση στη Βάρνα με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Ντόναλντ Τουσκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03