search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:59
MENU CLOSE

Καμμένος: Όσοι σκέφτονται οθωμανικές αυτοκρατορίες να θυμούνται το 1821

25.03.2018 10:03
Καμμένος: Όσοι σκέφτονται οθωμανικές αυτοκρατορίες να θυμούνται το 1821 - Media

 

Ηχηρό μήνυμα με αποδέκτη την Άγκυρα και τον Τούρκο πρόεδρο έστειλε ο Πάνος Καμμένος μετά τo τέλος στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

«Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα τον συντρίψουμε. Όσοι σκέφτονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες πρέπει να θυμούνται το 1821. Πως ο ελληνικός λαός αντιμετώπισε την οθωμανική αυτοκρατορία και τη συνέτριψε», ξεκαθάρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. 

Και διαβεβαίωσε ότι «οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην εδαφική ακεραιότητα».

Ο υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στην κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. «Ζητώ τη στήριξη των φίλων και συμμάχων για την άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών που βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές Αδριανούπολης.  Δεν φτάνουν απλά οι δηλώσεις. Χρειάζονται πράξεις. Τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους. Θα επιδιώξουμε και θα πετύχουμε την απελευθέρωσή τους», είπε.

Και κατέληξε σχολιάζοντας τη συμπεριφορά της Τουρκίας: «Τέτοιες συμπεριφορές τη στέλνουνε πίσω από εκεί που ξεκίνησε, στα βάθη της Ανατολής». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:59