search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:34
MENU CLOSE

«Ο Παπαμηχαήλ δεν ξεπέρασε ποτέ τη Βουγιουκλάκη» – Τι έκανε όταν άκουγε να την βρίζουν (Video)

25.03.2018 10:33
«Ο Παπαμηχαήλ δεν ξεπέρασε ποτέ τη Βουγιουκλάκη» - Τι έκανε όταν άκουγε να την βρίζουν (Video) - Media

 

Τις εμπειρίες του από προσωπικές στιγμές με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμηχαήλ, περιέγραψε, μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Καλά», ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος.

Όπως ανέφερε ο ίδιος: «Δεν με ήξερε ο κόσμος, με ήξεραν μόνο οι άνθρωποι της δουλειάς. Με πήρε η Αλίκη Βουγιουκλάκη και με έκανε παρτενέρ δίπλα της, με καθιέρωσε πρωταγωνιστή. Της χρωστάω πάρα πολλά. Γενναιόδωρη, γενναιόψυχη… Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τη Βουγιουκλάκη».

Για την σχέση του με τους δύο μεγάλους πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου ανέφερε: «Με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχαμε πιο κοινά χνώτα. Κάναμε παρέα και μέχρι το τέλος της ζωής του έλεγε -το λέει και η Νάντια Μουρούζη- ότι ήμουν από τους λίγους φίλους που θεωρούσε ότι είχε. Δεν ξεπέρασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έπινε, θύμωνε και έλεγε πολλά γι’ αυτήν, αλλά ουαί κι αλίμονο αν τολμούσε άλλος να πει άσχημη κουβέντα για την Αλίκη! Τον είχε φάει!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:34