search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:32
MENU CLOSE

Το «Άκρως Οικογενειακόν» επιστρέφει, 15 χρόνια μετά, στον ΑΝΤ1 – Έτοιμος ο «Αλέξανδρος Θεοτοκάτος»

25.03.2018 11:02
Το «Άκρως Οικογενειακόν» επιστρέφει, 15 χρόνια μετά, στον ΑΝΤ1 - Έτοιμος ο «Αλέξανδρος Θεοτοκάτος» - Media

Έχουν περάσει 15 χρόνια από την ημέρα που το «Άκρως Οικογενειακόν» έριξε αυλαία.

Οι επαναλήψεις δε σταμάτησαν ποτέ κι έτσι ο Γιάννης Μπέζος καθιερώθηκε ως ο χαρακτηριστικότερος «οικογενειάρχης» του καναλιού του Αμαρουσίου που μέχρι σήμερα σημειώνει υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν –που από τη νέα σεζόν σκοπεύει να ενισχύσει τον τομέα της μυθοπλασίας- έχει ήδη «κλείσει» τον Γιάννη Μπέζο για τη νέα οικογενειακή του κομεντί, η οποία σεναριακά θα φέρει την υπογραφή της Τίνας Καμπίση, η οποία είχε αναλάβει το σενάριο των σειρών «Ονειροπαγίδα» και «40 Κύματα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real News», τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα έχουν ήδη παραδοθεί στην «ANTS Productions», την in-house εταιρεία παραγωγή του ΑΝΤ1, η οποία θα αναλάβει τα γυρίσματα.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμα είναι το όνομα του σκηνοθέτη (καθώς οι ιθύνοντες βρίσκονται σε αναζήτηση του κατάλληλου προσώπου) αλλά και τον τίτλο της νέας αυτής, πολλά υποσχόμενης κομεντί.

Αν κρίνουμε, πάντως, από το πόσο ο κόσμος αγάπησε από τη μία το «Άκρως Οικογενειακόν» του ΑΝΤ1 και από την άλλη το «Ευτυχισμένοι Μαζί» του Mega, η επιτυχία για τον Γιάννη Μπέζο είναι σίγουρα δεδομένη.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:31