search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:51
MENU CLOSE

Με τους γονείς των δύο Eλλήνων στρατιωτικών επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

25.03.2018 11:40
Πρ. Παυλόπουλος για Ολοκαύτωμα Χορτιάτη: Καίριας σημασίας η αντιμετώπιση της επανεμφάνισης λαϊκιστικών μορφωμάτων - Media

 

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, προερχόμενες από πηγές της Προεδρίας.

Ειδικότερα, με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλος επικοινώνησε, εκ νέου, τηλεφωνικώς με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται, παρανόμως και κατά προφανή παράβαση των κανόνων της καλής γειτονίας, στις φυλακές της Αδριανούπολης. Τους εξέφρασε την υπερηφάνεια όλων των Ελλήνων για το υψηλό τους φρόνημα και τους διαβεβαίωσε ότι γίνεται ό,τι επιβάλλεται για να επιστρέψουν, το συντομότερο δυνατό, στην Πατρίδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15