search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:21
MENU CLOSE

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδί!

25.03.2018 18:20
Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδί! - Media

 

Στη RealLife παραχώρησε συνέντευξη η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δεν έγινε ποτέ μητέρα μέχρι σήμερα!

Ο Αλέξανδρος έχει έναν γιο, µε τον οποίο έχεις πολύ καλή σχέση…

Ο ∆ηµήτρης είναι τώρα 20 χρόνων.

∆εν έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνετε παιδί µαζί ή να υιοθετήσετε;

Όλα αυτά τα χρόνια που είµαστε μαζί, ο Αλέξανδρος µε παροτρύνει. Οχι ότι αρνιόµουν, γιατί είµαι σίγουρη ότι ο γιος του Αλέξανδρου θα είχε τέλεια σχέση µε το αδελφάκι του. Είµαστε πολλά χρόνια µαζί. Θα µπορούσαµε να είχαµε ήδη κάνει ένα παιδί και να είναι και µεγάλο. Προφανώς, επειδή υπήρχε στη ζωή µου ο ∆ηµήτρης, ο οποίος µεγάλωνε µαζί µας από µικρός, ένιωθα ότι έχω ένα παιδί και, αφού αγαπώ τον σύντροφό µου, εννοείται ότι αγαπώ και το παιδί του. Ο ∆ηµήτρης είναι και ένα εκπληκτικό πλάσµα.

∆εν είµαι η µαµά του και τον αγαπώ. Θέλω να υπάρχει στη ζωή µου, τον λατρεύω! Ενιωσα, λοιπόν, ότι µεγάλωνα µε ένα παιδί. Νιώθω ότι είναι το παιδί µου. Οπότε ίσως έτσι µε κάλυψε. ∆εν είναι ότι δεν ήθελα, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να το κυνηγήσεις κιόλας. Οµως, δεν έχω κάνει καµία προσπάθεια, για να πω ότι δεν μπόρεσα. Ποτέ δεν είναι αργά, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι ότι σε τέτοια φάση. Επειδή ήδη έχω μεγαλώσει ένα παιδί, µου είναι πολύ δύσκολο να ξαναµεγαλώσω άλλο ένα. Όχι ότι δεν έχω δυνάμεις. Νιώθω καλά µε τον εαυτό µου και κατασταλαγμένη.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32