search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:56
MENU CLOSE

Επίθεση «Sozcu» στον Τσίπρα: «Σκανδαλώδεις οι δηλώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού»

25.03.2018 18:30
Επίθεση «Sozcu» στον Τσίπρα: «Σκανδαλώδεις οι δηλώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού» - Media

 

Επιθετικός και προκλητικός είναι για μια ακόμα φορά ο τουρκικός τύπος. Με τη Σύνοδο της Βάρνας εν όψει τα τουρκικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα από τα Ψαρά ως σκανδαλώδεις

Η εφημερίδα «Sozcu» εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του από τα Ψαρά για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, κατά την οποία κάλεσε την Τουρκία να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες στο Αιγαίο. 

Η εφημερίδα χαρακτήρισε «σκανδαλώδη» τη δήλωση του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι «μετά την τελευταία έμφαση στις δηλώσεις εναντίον της Τουρκίας και τις δηλώσεις στήριξης από πλευράς του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνέχισε τις σκανδαλώδεις δηλώσεις».

Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρωθυπουργός κατηγόρησε την Τουρκία και για την κράτηση των ελλήνων στρατιωτικών και επισήμανε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να γυρίσουν οι δύο στρατιωτικοί στα σπίτια τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53