28/01/2020 19:34:57

Πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Μακεδονία - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στην Κατερίνη

Πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Μακεδονία - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στην Κατερίνη - Media

 

Προβλήματα προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας από την έντονη βροχόπτωση. Η πυροσβεστική υπηρεσία βρισκόταν επί ποδός για αντλήσεις υδάτων, αλλά και απεγκλωβισμούς ατόμων από τα οχήματά τους, λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού. Τα φαινόμενα ήταν πιο έντονα στην περιοχή της Κατερίνης, αλλά και στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Στην Κατερίνη, η Πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε να συνδράμει σε πέντε περιπτώσεις απεγκλωβισμού ατόμων από τα οχήματά τους στους δρόμους που είχαν μετατραπεί σε ποτάμια, στα δώδεκα ανήλθαν τα περιστατικά άντλησης υδάτων από υπόγεια, ενώ σημειώθηκαν και δύο κοπές δέντρων λόγω των δυνατών ανέμων.

Στην περιοχή της Χαλκιδικής, τα φερτά υλικά που συγκεντρώθηκαν λόγω της έντονης βροχόπτωσης είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσει ο επαρχιακός δρόμος από το Πευκοχώρι προς το Παλιούρι, στην Κασσάνδρα, ωστόσο, η Πολιτική Προστασία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, παρενέβησαν και ο δρόμος άνοιξε.

Πηγή: thestival.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.