search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:48
MENU CLOSE

Τα συγκινητικά λόγια του Νίκου Νομικού για τον ερχομό του εγγονού του (Video)

26.03.2018 09:41
Τα συγκινητικά λόγια του Νίκου Νομικού για τον ερχομό του εγγονού του (Video) - Media

 

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Δούκισσα Νομικού την Κυριακή, ανήμερα της 25ης Μαρτίου και τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Ο πατέρας της, Νίκος Νομικός μίλησε  στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», εκφράζοντας τη χαρά και τη συγκίνησή του που έγινε πρώτη φορά παππούς!

«Ήταν μια καταπληκτική γέννα. Δεν πόνεσε η Δούκισσα. Το περίμενε πάρα πολύ. Πήγαν προληπτικά πιο νωρίς για να τους βρει το γεγονός μέσα στο νοσοκομείο, το να σπάσουν τα νερά. Κι όλα πήγαν φυσιολογικά. Έχει ένα πάρα πολύ χαριτωμένο μωρό. Είμαι πάρα πολύ περήφανος και ευτυχισμένος. Όλη μας η οικογένεια. Ο Δημήτρης άξιος πατέρας. Σε όλη τη διάρκεια του τοκετού ήταν δίπλα στη Δούκισσα, της έδινε κουράγιο και ήταν και αυτός που έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Και είμαι και εγώ πολύ συγκινημένος για την πρώτη φορά που γίνομαι παππούς. Έχω τρελαθεί από τη χαρά μου. Με πήραν τα ζουμιά, ήταν πολύ συγκινητικό. Καμάρωνε για τον μικρό της. Πολύ ευτυχισμένη.

Ο Δημήτρης ήταν στα ουράνια, ήταν πολύ ευτυχισμένος. Είναι πολύ ερωτευμένο το ζευγάρι και το χαίρομαι» δήλωσε ο Νίκος Νομικός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:47