search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:31
MENU CLOSE

Λυκουρέζος – Καλογρίδη: Η απάντηση της κόρης του για τη σχέση τους! (Video)

26.03.2018 10:33
Λυκουρέζος - Καλογρίδη:  Η απάντηση της κόρης του για τη σχέση τους! (Video)  - Media

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, λίγους μήνες μετά τη μεγάλη απώλεια της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη. Μάλιστα, δε δίστασε να αναφερθεί και στη πρόσφατη σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή και δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει λόγο σε κανέναν!

«Με τον πατέρα μου δεν είχα τη σχέση που είχα με τη μάνα μου, αλλά είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ μπροστά για τη ηλικία του. Ο κόσμος νομίζει ότι είναι κάπως πιο ψυχρός, πιο απόμακρος. Είναι σοβαρός, αλλά δεν είναι σοβαροφανής. Στην οικογένειά μας δεν μας αρέσει η σοβαροφάνεια. Μετά από αυτό που έγινε με τη μαμά, δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε με πράγματα που συμβαίνουν, για τα οποία θα τρελαινόμουν παλαιότερα. Η ζωή περνάει τόσο γρήγορα… Μετά από αυτό δεθήκαμε περισσότερο με τον πατέρα μου, είναι και ο μοναδικός άνθρωπος που έχω.

Καλά κάνει και συνεχίζει τη ζωή του ο πατέρας μου με τη Νατάσα. Ο πατέρας μου ήταν χάλια όλον αυτό τον καιρό. Με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και δεν ήταν καλά. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Για κάποιο λόγο εμφανίστηκε η Νατάσα. Εγώ χαίρομαι που ο πατέρας μου είναι καλά.

Δεν έχει κανέναν λόγο ο πατέρας μου να δώσει λόγο για την προσωπική του ζωή. Αν η Νατάσα μπορεί να του δίνει μια γλυκύτητα, καλά κάνει και είναι μαζί του.

Θα είμαι μαζί με τον πατέρα μου ότι και αν κάνει» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27