search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:34
MENU CLOSE

Από στρατοδικείο θα περάσουν οι οπλίτες που κακοποίησαν το σκύλο στην Κόνιτσα

26.03.2018 11:46
Από στρατοδικείο θα περάσουν οι οπλίτες που κακοποίησαν το σκύλο στην Κόνιτσα - Media

 

Από στρατοδικείο θα περάσουν οι οπλίτες που κακοποίησαν σκύλο στην Κόνιτσα. Όλοι τους έχουν απολυθεί πρόσφατα, ωστόσο για έξι μήνες μετά την απόλυσή τους διέπονται υπό την στρατιωτική νομοθεσία και έτσι δικογραφία σχηματίζεται από τον εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ιωαννίνων

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν χρειάστηκε να εντοπιστούν ηλεκτρονικά οι δράστες της κακοποίησης του σκύλου καθώς κατέθεσαν σε βάρος τους άλλοι στρατιώτες που υπηρετούσαν στην ίδια μονάδα και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πλέον ταυτοποιηθεί και οι τρεις τους.

Από την πλευρά της βεβαίως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αποστείλει στην αρμόδια στρατιωτική ανακριτική Αρχή το υλικό που συγκέντρωσε και το οποίο θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος των τριών πρώην φαντάρων.

Όλοι τους έχουν απολυθεί πρόσφατα, ωστόσο για έξι μήνες μετά την απόλυσή τους διέπονται υπό την στρατιωτική νομοθεσία και έτσι δικογραφία σχηματίζεται από τον εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ιωαννίνων. Ο σκύλος έχει εντοπιστεί από φιλοζωική οργάνωση και είναι καλά στην υγεία του, ενώ πρόκειται να απομακρυνθεί από το στρατόπεδο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:33