13/12/2019 12:51:49

Στον Αλίκαμπο Χανιών το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη (Video)

Στον Αλίκαμπο Χανιών το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη (Video) - Media

 

Το αντίο στο δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι, στον Αλίκαμπο Χανίων.

Ο Νίκος Γρυλλάκης πέθανε ξαφνικά προχθές το πρωί, σκορπίζοντας τη θλίψη στην ΕΡΤ και τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Οι συνάδελφοί του στην ΕΡΤ τον αποχαιρέτησαν με κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο:

Σήμερα  Δευτέρα , στις 3 και μισή ο Νίκος Γρυλλάκης θα γυρίσει στην αγαπημένη του γη. Στον Αλίκαμπο Χανίων, με την σκιά των Λευκών Ορέων  να σκεπάζει  τον τάφο του.

Εδώ στην ΕΡΤ, το πένθος απλώνεται βουβό στους διαδρόμους, στα δημοσιογραφικά γραφεία, στα τηλεοπτικά συνεργεία, στα Στούντιο και στους θαλάμους μοντάζ. Το ξαφνικό του θανάτου του, κάνει την απώλεια πιο οδυνηρή. Για τη γυναίκα του και για το μόλις δυόμισι ετών  αγοράκι του, για την οικογένεια του. Πιο οδυνηρή για μας που χάσαμε  έναν αγαπημένο φίλο και συνάδελφο. Όσο για την ενημέρωση; Έχασε έναν εξαίρετο επαγγελματία, μαχητή, με ήθος και ακούραστο κυνηγό της είδησης.

Συλλυπητήρια τηλεγραφήματα απέστειλαν προς την οικογένεια του  η πολιτική ηγεσία της χώρας, ο πρόεδρος της Βουλής τα κόμματα η ΕΣΗΕΑ και η Διοίκηση της ΕΡΤ.

Εμείς Νίκο, που δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε κοντά σου. Στο ξεκίνημα αυτό του ταξιδιού σου, σε αποχαιρετούμε σιωπηλοί κοιτάζοντας τον σκεπασμένο  από την αφρικανική σκόνη μαύρο ορίζοντα- όπως θα έλεγες και εσύ- και στέλνουμε τη σκέψη μας να σε αγκαλιάσει  σε αυτόν τον αποχαιρετισμό.

Καλό ταξίδι «Γρύλλε»μας και να ξέρεις ότι βαθιά μέσα μας  θα περιμένουμε πάντα το ρεπορτάζ σου.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.