search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:22
MENU CLOSE

Σαντορίνη: Οξυγονοκόλλησαν την πόρτα σχολείου για να μην παρελάσει Αλβανή σημαιοφόρος!

26.03.2018 15:47
Διέγραψαν γονέα από Σύλλογο Κηδεμόνων ως… «άθεη εθνομηδενήστρια» - Media

 

Σε μία άνευ προηγουμένου ενέργεια προχώρησαν φασιστοειδή στο Εμπορείο της Σαντορίνης. Προσπαθώντας να αποτρέψουν να γίνει παρέλαση των μαθητών με επικεφαλής σημαιοφόρο που κατάγεται από την Αλβανία έφτασαν στο σημείο να οξυγονοκολλήσουν την πόρτα του Γυμνασίου!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το 902.gr, φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής «δρώντας στο σκοτάδι έφτασαν στο σημείο να οξυγονοκολλήσουν την πόρτα του Γυμνασίου και με τον μανδύα του ‘’πατριώτη’’ τρομοκράτησαν μαθητές και προπηλάκισαν εκπαιδευτικούς, προκειμένου να εμποδίσουν να γίνει η παρέλαση των μαθητών με σημαιοφόρο μαθήτρια που κατάγεται από την Αλβανία».

Σε σχετική καταγγελία η Τοπική Οργάνωση Κυκλάδων του ΚΚΕ αναφέρει:

«Καταγγέλουμε τη Χρυσή Αυγή και όσους με την ανοχή τους επέτρεψαν να σκορπίσουν για μια ακόμη φορά το ρατσιστικό τους δηλητήριο στο χωριό Εμπορείο Σαντορίνης σήμερα 25 Μάρτη.

Οι θρασύδειλοι χρυσαυγίτες, τρομοκράτησαν μαθητές, προπηλάκισαν εκπαιδευτικούς, δείχνοντας για μια ακόμα φορά το ρατσιστικό και ναζιστικό τους πρόσωπο.

Παντού παριστάνουν τους “πατριώτες”, κάνουν τους νταήδες στους αδύναμους και τους κυνηγημένους, ενώ οι αποδεδειγμένα νοσταλγοί του Χίτλερ, είναι τα μαντρόσκυλα των συμφερόντων του κεφαλαίου στη χώρα μας και των κάθε φορά συμμάχων του.

Καλούμε τους κατοίκους των νησιών μας να απομονώσουν τη Χ.Α. στέλνοντας μήνυμα ότι είναι ανεπιθύμητη στα σχολειά και στα νησιά μας.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:22