search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:01
MENU CLOSE

Φήμες για συνεργασία Star – Alpha

26.03.2018 16:17
Φήμες για συνεργασία Star – Alpha - Media

 

Κύκλος επαφών ανάμεσα σε επιτελικά στελέχη του Star και του Alpha για ενδεχόμενη τηλεοπτική συνεργασία. Οι διαπραγματεύσεις, ξεκίνησαν μετά το τέλος της άτυπης «συγκατοίκησης» Star, ΣΚΑΪ και Mega στις εγκαταστάσεις της Star Investments. Εξετάζεται το αν μπορεί η Plus Productions του Alpha να αναλάβει και την εκτέλεση των τηλεοπτικών παραγωγών του Star, που γίνονται σήμερα από εταιρεία του Ομίλου, και ταυτόχρονα οι δημοσιογράφοι του καναλιού της Κάντζας να βρεθούν υπό τη σκέπη του Star. Φυσικά, στο τελικό σχέδιο, που θα έχει και άλλες προβλέψεις, θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι μέτοχοι των δύο τηλεοπτικών σταθμών και, αν χρειαστεί, να πάρουν την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι ανοιχτός σε συνεργασίες, καθώς στο παρελθόν είχε καταφέρει να πείσει το RTL να επενδύσει στον Alpha, το οποίο αποχώρησε λίγο πριν από το ξέσπασμα της κρίσης. Για να πειστεί, όμως, θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, λένε άνθρωποι που γνωρίζουν, ενώ άλλοι θεωρούν ότι αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας. Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο σχέδιο προέβλεπε τη μετακίνηση του Mega και του ΣΚΑΪ στο κτίριο της Star investments και τη σύσταση κοινής εταιρείας παραγωγής από τη Νέα Τηλεόραση (Star) και την Ειδήσεις Ντοτ Κομ (ΣΚΑΪ).

 

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28