search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:24
MENU CLOSE

Ο Τσακαλώτος, η Αριστερά και οι παοκτσήδες

26.03.2018 16:27
Τσακαλώτος: Συκοφαντία ότι στελέχη ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν συνθήματα κατά της Βουλής - Media

 

Την Αριστερά, τους παοκτσήδες, το βόλεϊ και τον βετεράνο πασαδόρο του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας Σάκη Μουστακίδη «έβαλε» στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Κουτσούκου σχετικά με την επιλογή του Φραγκίσκου Κουτεντάκη στο Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή. 

«Η Αριστερά και οι Παοκτζήδες έχουν ένα κοινό. Είναι μεγαλόκαρδοι και δεν έχουν μικροπρέπεια. Ως Παοκτζής οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο καλύτερος πασαδόρος του βόλεϊ ήταν ο Μουστακίδης. Ως πάσα βλέπω και την ερώτηση που μου έκανε ο κ. Κουτσούκος. Είναι τέτοια η ερώτηση που θα τον φωνάζουμε ως “Μουστακίδη του ΠΑΣΟΚ’» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας την κριτική που του άσκησε ο Γιάννης Κουτσούκος βουλευτής για το ζήτημα. Στην συνέχεια ο υπουργός Οικονομικών υπερασπίστηκε την επιλογή Κουτεντάκη υπενθυμίζοντας, παράλληλα, το πως καρατομήθηκε επί υπουργίας Βενιζέλου η πρώην επικεφαλής του γραφείου Στέλλα Μπαλφούσια. 

«Μου δίνεται η ευκαιρία να εξηγήσω τι γίνεται πριν και τι τώρα. Η κυρία Μπαλφούσια θυμάμαι ότι έκανε μια έκθεση που έλεγε ότι δεν είναι βιώσιμο το ελληνικό χρέος και ο κ. Βενιζέλος την έδειξε την επόμενη ημέρα. Λάθος ή σωστά την άλλη μέρα την διώξατε» ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και συνέχισε λέγοντας: «Εμείς τι κάναμε; Κρατήσαμε τον κ. Λιαργκόβα για όλη την θητεία του. Μια φορά είχαμε διαφωνία για ζητήματα γεγονότων. Του εξήγησα ότι είχε λάθος για την πληρωμή επιτοκίων και ο άνθρωπος μου είπε ότι είχαμε δίκιο. Τελείωσε η θητεία του και βάλαμε κάποιον άλλο. Και ο Λιαργκόβας ήταν σε εκλογικούς καταλόγους της ΝΔ». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24