search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:48
MENU CLOSE

Οριστικό: Την Τρίτη ανακοινώνει την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας ο Βασιλειάδης

26.03.2018 19:27
Βασιλειάδης: Ο «πόλεμος» του ποδοσφαίρου έχει πολιτικά χαρακτηριστικά - Media

 

Το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός αθλητισμού θα… σφυρίξει και επίσημα την επανεκκίνηση της Σούπερ Λίγκας.

Το προσεχές σαββατοκύριακο ξεκινά… οριστικά και αμετάκλητα η Σούπερ Λίγκα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε, όπως αναμενόταν, την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που οι 16 ΠΑΕ δέχθηκαν ομόφωνα τους όρους που είχε θέσει.

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, ο κ. Βασιλειάδης θα… σφυρίξει και επίσημα την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας, η οποία θα συνεχιστεί από την 26η αγωνιστική, όπου μεταξύ άλλων έχουμε τα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ατρόμητος-ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση:

«Ο Υφυπουργός Αθλητισμου Γ. Βασιλειαδης έχει ενημερωθεί επίσημα από τη Super League για την απόφαση που έλαβε σήμερα το ΔΣ κάνοντας δεκτές τις δεσμεύσεις που είχε ζητήσει, ενώ έλαβε και επιστολή του προέδρου της ΕΠΟ, με προτάσεις της ομοσπονδίας και θα ενημερώσει σχετικά και τις διεθνείς συνομοσπονδίες. Η απόφαση για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο το πρωί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:48