search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:26
MENU CLOSE

Αθήνα: Απαγόρευση εισόδου για 5 χρόνια (!) σε πάρκο λόγω ανακαίνισης της αμερικανικής πρεσβείας (χάρτης)

27.03.2018 10:27
Αθήνα: Απαγόρευση εισόδου για 5 χρόνια (!) σε πάρκο λόγω ανακαίνισης της αμερικανικής πρεσβείας (χάρτης) - Media

 

Για πέντε χρόνια θα απαγορεύεται στους πολίτες η πρόσβαση στο παρκάκι επί της οδού Γέλωνος στην Αθήνα, λόγω εργασιών ανακαίνισης της πρεσβείας.

Όπως έγινε γνωστό, η αμερικάνική κυβέρνηση αποφάσισε την ανακαίνιση του γνωστού κτιρίου της πρεσβείας «Chancey» στην Αθήνα, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της πρεσβείας, το έργο αναμένεται να διαρκέσει περίπου 5 χρόνια. Επίσης, γίνεται γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της κατασκευής του, η περιοχή του πάρκου, κατά μήκος της Γέλωνος, θα παραμείνει κλειστή για το κοινό.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η αμερικάνικη πρεσβεία «δεσμεύεται να επιστρέψει το πάρκο σε άριστη κατάσταση και ζητάει από τους γείτονες της περιοχής την κατανόησή τους, καθώς αποκαθιστά ένα ‘’κτίριο – ορόσημο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33