search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:56
MENU CLOSE

Γεννηματά: Δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση για τον χειρισμό των εθνικών θεμάτων

27.03.2018 11:14
Γεννηματά: Δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση για τον χειρισμό των εθνικών θεμάτων - Media

 

Για «φαρσοκωμωδία» και «έλλειψη εμπιστοσύνης στην κυβερνητική πολιτική», έκανε λόγο η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, περί των εθνικών θεμάτων και την πρόσφατη αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.

Ειδικότερα, η κ. Γεννηματά τόνισε: «Πριν λίγες ημέρες ο κ. Τσίπρας προανήγγειλε ότι η κυβέρνηση δέχεται ως ονομασία της πΓΔΜ το «Gorna Makedonija». Σήμερα, ο υπουργός Άμυνας δήλωσε πως θα εμποδίσει με κάθε τρόπο τη χρήση του όρου «Μακεδονία». Αλλά κρατώντας την υπουργική καρέκλα ως το τέλος.

Αν δεν επρόκειτο για ευαίσθητα εθνικά θέματα, θα μιλούσαμε για κακόγουστη φαρσοκωμωδία. Το συμπέρασμα: κανείς δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση και για τον χειρισμό των εθνικών μας θεμάτων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:55