search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:02
MENU CLOSE

Έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Αντωνόπουλος

27.03.2018 11:57
Έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Αντωνόπουλος - Media

 

Την τελευταία του πνοή στην Κύπρο άφησε ο αγαπημένος συγγραφέας, σκηνοθέτης, ηθοποιός και δημοσιογράφος Μάκης Αντωνόπουλος.

Τα έργα του παίχτηκαν σε Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία και Ιταλία, ενώ τα τελευταία 18χρόνια ζούσε μόνιμα στην Κύπρο, έχοντας αφοσιωθεί στο συγγραφικό του έργο.

Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο φίλος του, Κώστας Βήχας:

«Σήμερα χάσαμε τον αγαπητό φίλο συνάδελφο σκηνοθέτη, ηθοποιό ΜΑΚΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ…. Γεννήθηκε στην Κατερίνη της Πιερίας και τα τελευταία 18 χρόνια ζούσε στην Κύπρο. Βραβευμένος με το βραβείο ΠΕΤΟΦΥ στην Ουγγαρία για την ποίηση και με το βραβείο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς για το ιστορικό του μυθιστόρημα Tο βοσκοπαίδι από την Παναγιά.

Θεατρικά του έργα έχουν παιχθεί στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην Ρωσία, στην Αγγλία και στην Ιταλία… Φιλέ συγκλονίστηκα στο άκουσμα της είδησης του θανάτου σου, δυστυχώς δεν πρόλαβα ή μάλλον δεν προλάβαμε την παρουσίαση του νέου βιβλίου σου…  πεθαίνει μόνο αυτός που δεν αφήνει τίποτα πίσω του… Καλό ταξίδι φίλε Μάκη».

Στα βιβλία του περιλαμβάνονται: η Ρήγαινα των δαιμονισμένων αγγέλων ( ιστορικό μυθιστόρημα ) εκδ. Πάργα, Αναζητώντας τον Αλέξανδρο ( ιστορική μελέτη για τον Μ. Αλέξανδρο) εκδ. Πάργα , Με το φορεματάκι του ηλίου ( νεανικό μυθιστόρημα) εκδ. Πάργα, Πολεμιστής άγγελος (ιστορικό μυθιστόρημα ) εκδ. Πάργα, Ματωμένη άνοιξη ( ιστορικό μυθιστόρημα για την Μικρασιατική Καταστροφή ) εκδ. Πάργα κ.ά.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:02