search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:07
MENU CLOSE

Εκείνος ήταν γυναίκα, και εκείνη ήταν άνδρας και τώρα ζουν τον έρωτα τους – Ανακοίνωσαν «ζωντανά» στην τηλεόραση ότι παντρεύονται (Video)

27.03.2018 12:37
Ο Τραμπ εμφανίσθηκε χωρίς το πορτοκαλί περουκίνι και το twitter τον γλεντάει κανονικά (Photos) - Media

 

Την λένε Χάνα Ουίντερμπουρν και παλαιότερα ήταν άνδρας. Τώρα είναι ανώτατη αξιωματικός στο Βρετανικό στρατό. Για την ακρίβεια είναι η τρανς με τον υψηλότερο βαθμό όσων υπηρετούν σήμερα.

Ο Τζέικ Κράφ, ήταν παλαιότερα γυναίκα. Τώρα είναι ανερχόμενος ηθοποιός στη Βρετανία. Το ζευγάρι των τρανσέξουαλ ζει τον έρωτα του και πλέον αποφάσισε να ενωθεί και με τα δεσμά του γάμου. Η τελετή έγινε στο δημαρχείο του Τσέλσι πριν λίγες ημέρες.

Η πρόταση έγινε ζωντανά στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια εκπομπής. Προηγουμένως ο Τζέικ είχε ζητήσει την άδεια του πατέρα της Χάνα, ο οποίος έδωσε στο ζευγάρι την ευχή του.

Η τρανς κοινότητα της Αγγλίας λέει πως το ζευγάρι έδωσε δύναμη σε πολλά μέλη της με την πράξη του. Το ίδιο το ζευγάρι λέει πως νιώθει υπέροχα που θα εμπνεύσει και άλλα τρανς άτομα να προβούν σε παρόμοια πράξη. Ο Τζέικ μάλιστα είπε: «Η Χάνα ποτέ της δε βρήκε την αληθινή αγάπη. Μόνο χλευασμό και ψίθυρους πίσω από την πλάτη της. Ήρθε η στιγμή αυτό να αλλάξει».

Η Χάνα που υπηρέτησε επί 5 χρόνια στο Αφγανιστάν αναφέρει ότι «ο στρατός είναι υποστηρικτικός. Δεν νοιάζει κανένα εάν είσαι τρανς γκέι ή λεσβία, άσπρος ή μαύρος. Σε βλέπουν σαν άνθρωπο»

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:07