search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:20
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Αράχωβα: Νεκρός 30χρονος – Εντοπίστηκε σε γκρεμό 100 μέτρων

27.03.2018 13:04
Πιο φτηνά φέτος τα ακίνητα σε Αράχωβα, Καλάβρυτα, Πήλιο  - Media
 
Νεκρός ανασύρθηκε ο 30χρονος άνδρας που εντοπίστηκε σε γκρεμό 100 μέτρων σε ορεινό μονοπάτι κοντά στην Αράχωβα. Οι προσπάθειες εντοπισμού του σήμανε συναγερμό στο συντονιστικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσε με δυνάμεις της στην περιοχή προκειμένου να προσεγγίσει και να ανασύρει τον άτυχο άνδρα.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία από την αστυνομία που ειδοποιήθηκε για τις αναζητήσεις, πρόκειται για 30χρονο Άγγλο υπήκοο ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα για εργασίες στο Εργοστάσιο της Αλουμίνας.
 
Ο άτυχος άνδρας δεν εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (27/3) στη δουλειά του, με τα ίχνη του να έχουν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν βγήκε για πεζοπορία στους ορεινούς όγκους της περιοχής. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στη θέση «Σταυρός» κοντά στο Λιβάδι Αράχωβας και έκτοτε ξεκίνησαν οι αναζητήσεις σε δύσβατα μέρη.
 
Τελικά, ο άνδρας εντοπίστηκε στο γκρεμό και προσεγγίστηκε λίγο πριν το 12:30 το μεσημέρι από άνδρες της ΠΥ Λιβαδειάς με επικεφαλής τον Διοικητή Πύραρχο Γιώργο Σηφάκη, ενώ δε χρειάστηκε να επέμβει η Ορειβατική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ που πήρε εντολή να μεταβεί στο σημείο.
 
Πηγή: Lamia Report
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:17