search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:20
MENU CLOSE

Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία – Δείτε αν είστε οι τυχεροί

27.03.2018 15:18
Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία – Δείτε αν είστε οι τυχεροί - Media

 

Ολοκληρώθηκε η 14η Δημόσια Κλήρωση του υπουργείου Οικονομικών, με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων μέσω καρτών ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τους τυχερούς μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο ΤΑΧΙS.

Για να δείτε αν είστε ένας από τους τυχερούς πατήστε εδώ.

Η διαδικασία

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται πριν από την εκάστοτε κλήρωση της φορολοταρίας, για τους λαχνούς που έχουν συγκεντρώσει (πλήθος και αριθμοσειρά) μέσω της διαθέσιμης εφαρμογής για πιστοποιημένους χρήστες στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr), στην επιλογή Δημόσιες κληρώσεις.

Σε περίπτωση λαχνών που κερδίζουν, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα ενημερώνονται μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στην εφαρμογή της Προσωποποιημένης Πληροφόρησης όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:20