search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:34
MENU CLOSE

Survivor: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Παπαργυρόπουλου για τον πατέρα του (Video)

28.03.2018 06:09
Survivor: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Παπαργυρόπουλου για τον πατέρα του (Video) - Media

 

Οι Διάσημοι ήταν οι νικητές της δοκιμασίας του Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης οι οποίοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας που τους έδωσε την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες και μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων.

Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε όταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έλαβε μήνυμα από τον αδελφό, τη μητέρα του και τον πατέρα του. Αυτό στάθηκε ως αφορμή για τον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης να αποκαλύψει τις τεταμένες σχέσεις που διατηρεί με τον πατέρα του τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Νάσος αποκάλυψε, μάλιστα, ότι μπαμπάς και γιος έχουν να μιλήσουν δυο ολόκληρα χρόνια, κάτι που δυσαρεστεί ιδιαίτερα τον παίκτη του Survivor ο οποίος ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε στον πατέρα του ότι όταν επιστρέψει στην Ελλάδα θα συζητήσουν και θα αφήσουν πίσω τους τις άσχημες μέρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:34