search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:43
MENU CLOSE

Ξέσπασε ο Παπαδάκης: «Λέει ότι έχω κουράσει – Τι να κάνω εγώ; Την ανθρωποφαγία δεν τη μπορώ»

28.03.2018 10:43
Ξέσπασε ο Παπαδάκης: «Λέει ότι έχω κουράσει - Τι να κάνω εγώ; Την ανθρωποφαγία δεν τη μπορώ» - Media

 

 

Ο Γιώργος Παπαδάκης ξέσπασε κατά των συναδέλφων του που -όπως χαρακτηριστικά είπε- «τρώγονται» μεταξύ τους, τονίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι έχει επιλέξει να μην ασχολείται, κάποιες φορές νιώθει ότι δεν αντέχει αυτήν την κατάσταση.

«Γενικά, αποφεύγω, εκτός αν μου τη βαράει στο κεφάλι, που και που, να έχω αντιδικίες με τους συναδέλφους. Δεν το μπορώ, αυτή την ανθρωποφαγία μεταξύ μας δεν την μπορώ. Υπάρχει ανθρωποφαγία και εγώ απέχω από όλη αυτή τη διαδικασία. Δεν το μπορώ. Είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει και τον κόσμο. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τις σχέσεις που έχουμε εμείς μεταξύ μας. Ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας και από αυτό κρινόμαστε. Και αποφεύγω να κάνω και κριτική για συναδέλφους μου γιατί δουλεύω στην τηλεόραση.

Μόνο αν σου βαρέσει στο κεφάλι, που και που, αλλά και αυτό το έχω κάνει, έχω πάρα πολύ καιρό και να ασχοληθώ με το τι λένε. Ακούω κατά καιρούς που λένε και για μένα. Ακούω, για παράδειγμα, για την εκπομπή. Ο φίλος μου, ο Γιάννης ο Παπαγιάννης, αναφέρει ότι έχω κουράσει. Ε, μπορεί να τον έχω κουράσει, τι να κάνω τώρα;» είπε, μιλώντας στο tv kous kous.

Πληροφορίες από: altsantiri

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:42