search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:36
MENU CLOSE

Υπόθεση Σκριπάλ: Ο ρώσος πρώην διπλός κατάσκοπος και η κόρη του έχουν ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης

28.03.2018 11:29
Νέο θρίλερ με τους Σκριπάλ: Πού βρίσκονται μετά τη δηλητηρίασή τους; - Media

 

H ανιψιά του Σεργκέι Σκριπάλ υποστηρίζει ότι ο ρώσος πρώην διπλός κατάσκοπος και η κόρη του Γιούλια έχουν ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian.

Η Βικτόρια Σκριπάλ είπε ότι η πρόγνωση και για τους δύο “δεν είναι καθόλου καλή” έπειτα από την επίθεση που δέχτηκαν με νευροτοξικό παράγοντα στο Σάλσμπερι της Βρετανίας στις 4 Μαρτίου.

Η ίδια δήλωσε στο BBC: “Από το 99% ίσως έχω 1% ελπίδες.΄Ο,τι και αν ήταν, τούς έχει αφήσει ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης. (Αν ζήσουν) θα είναι ανάπηροι για το υπόλοιπο της ζωής τους”.

Η ανιψιά του Σεργκέι Σκριπάλ αποκάλυψε ακόμη ότι η μητέρα του πρώην κατασκόπου δεν έχει ενημερωθεί για την επίθεση. “Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να προστατεύσουμε τη γιαγιά μας ώστε να μην ακούσει ή πληροφορηθεί κάτι”.

Μετά τη Βρετανία, χώρες όλου του κόσμου προχώρησαν σε αντίμετρα εις βάρος της Ρωσίας, την οποία το Λονδίνο κατηγορεί για την επίθεση.

Οι ΗΠΑ και πολλές χώρες της ΕΕ αλλά και του ΝΑΤΟ απέλασαν αυτή την εβδομάδα πολλούς Ρώσους διπλωμάτες ως αντίποινα για την επίθεση αυτή.

Πηγή: The Guardian

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:31