search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:19
MENU CLOSE

Έως την Πέμπτη η πρώτη πληρωμή του επιδόματος παιδιού

28.03.2018 13:09
Την Τετάρτη η καταβολή του επιδόματος παιδιού - Media
 
Την Τετάρτη ή το αργότερο αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιήσει ο ΟΠΕΚΑ την πρώτη πληρωμή του νέου επιδόματος παιδιού σε 740.000 δικαιούχους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπολογισμός του ύψους της πρώτης δίμηνης δόσης του επιδόματος θα γίνει με βάση τις εκκκαθαρισμένες φορολογικές δηλώσεις του 2017 και με τα περυσινά Α21, ενώ το ύψος των επόμενων δόσεων θα προσδιοριστεί με βάση τα στοιχεία της φορολογικής δήλωσης που θα υποβληθεί φέτος.
 
Στόχος του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων είναι η καταβολή της κάθε δίμηνης δόσης του επιδόματος να γίνεται το αργότερο σε ημερομηνία μέχρι στις 25 του μήνα. Η επόμενη καταβολή δρομολογείται για το τέλος Μαίου (με βάση τις δηλώσεις του 2017).
 
Υπενθυμίζεται πως με το νέο επίδομα παιδιού το 92% των δικαιούχων θα δει αύξηση στο ποσό του επιδόματος που θα λαμβάνει στο εξής, ενώ ένα 8% των δικαιούχων θα δει μειώσεις σε σύγκριση με τα ποσά των επιδομάτων που λάμβανε μέχρι σήμερα.
 
Πληροφοφίες: eisodima.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:17